Padma » Antioxidáns

Antioxidáns

Antioxidáns <gör.-lat.> – oxidációgátló (oxidáció inhibitor). Tágabb értelemben: oxidációt késleltető, vagy gátló anyag.

Antioxidáns alatt azonban leggyakrabban az élő szervezetben, illetve a táplálékban található, természetes vagy mesterséges vegyületeket értjük. Ezek az anyagok rendszerint szerves vegyületek, de találhatunk közöttük vegyértékváltásra hajlamos fémeket, valamint fémorganikus komplexeket is. (Forrás: Wikipedia)

Padma egy hűsítő formula, ami különlegesen hatékony a keringési rendszer támogatásában és gyulladások csökkentésben. Tizenkilenc különböző növényből áll, kámforral és kalcium szulfáttal. Ezek az összetevők gazdagok antioxidánsokban és olyan vegyületeteket tartalmaznak, mint a polifenolok, a bioflavonoidokat, csersavak és egyéb hasznos növényi hatóanyagok. Az antioxidánsok (olyan vegyületek, amely megvédik a sejteket az oxidáció káros hatásától) elősegítik a jó keringést és az egészséges szívet, mindezek mellett többi összetevője gyulladáscsökkentő és immunrendszer erősítő hatással is rendelkeznek. A Padma ezért kiváló kombinációja az általános egészségnek és a hosszú életnek. De ezen felül még sokkal többet is tud.

PADMA Basic egy ősi tibeti recept alapján készült, különböző, egymás hatását erősítő gyógynövények hatékony keveréke. Gyógynövény összetevői a tibeti gyógyítás előírásain alapulnak. A Svájcban készült formulát a világ számos országban forgalmazzák. 20 szárított és őrölt gyógynövényből készült, összetevői gazdag természetes antioxidáns tartalmuk miatt segítik az egészséges vérkeringést és az immunrendszer általános erősödését.

 

PADMA Basic rendszeres használata: *

·         hozzájárul a szív- és keringési rendszer egészségéhez

·         segíti a szivet egészségesnek és erősnek tartani

·         erősíti az immunrendszert, a test természetes védekező képességét

·         segít fenntartani az erőnlétet és az általános energia szintet

·         segít megvédeni a sejteket az öregedési folyamatoktól

 

*Forrás: http://www.oeti.hu/index.php?m1id=7&m2id=78

A termék megrendelhető a HERBAHÁZ-ban!